Om oss

Erja profil

Vem är Erja?

Ja, det är jag det… 58 år fyllda och gift med Henry.
Vardagarna befinner jag mig på kreativa byrån Fluid inom NTM-koncernen med placering i Luleå där jag jobbar som grafisk formgivare och tre-fyra kvällar i veckan tränar jag minst en timme på gym.

Jag cyklar eller promenerar till jobbet samt går på härliga långpromenader när andan faller på. Jag lyssnar jämt på böcker, vilket passar utmärkt för den typen av aktiviteter jag utövar. Som en äkta finne älskar jag bastu.

Heminredning är en grej som jag gillar. Och eftersom vi har både en lägenhet och ett sommarställe så har jag gott om projekt både inom- och utomhus, året runt.

Pubar är också nåt som passar mig och favorit-pinten är Guinness.
Säger heller inte nej till ett glas iskall bubbel då och då. Är även medlem i Munskänkarna.

Jag har aldrig rökt cigaretter i hela mitt liv, men jag är väldigt förtjust i cigarr och njuter gärna en sådan med en god konjak/rom/whisky på verandan i stugan tillsammans med Henry då och då under sommarmånaderna.

Erja profil

Vem är Henry?

Det här är Henry, 63, gift med Erja och är elektriker på SSAB i Luleå.
Han håller kroppen i trim genom löpning och styrketräning. Han gillar också långpromenader, publiv och cigarrer.

Han är bra på det mesta – fast han inte gärna erkänner det själv.
Han har renoverat flera kök varav det senaste blev helt perfekt, byggt bastu – faktiskt tre bastun hittills, byggt gäststuga, byggt inglasad altan, fällt riktigt höga tallar, byggt brygga, bytt fönster/dörrar m.m. Han ställer alltid upp när barnen behöver hjälp med något. Han är den som kokar all vår sylt, han lagar god mat och så är han världens bästa morfar/farfar enligt Ella och Teo!

Tillsammans…

…har vi två barn och tre underbara barnbarn. Vi bor ganska centralt i Luleå och har ett litet sommarparadis bara 5 km från stan där vi bor om somrarna.
Och vi har som sagt detta gemensamma stora intresse att resa.