Jan-feb 2019: Cuba-Mexico

cuba-mexico

Januari – det betyder i regel resa för Perssons. Så blir det även i år. Den 18 januari reser vi till Cuba och Mexico. På tre veckor ska vi besöka huvudstaden Havanna och färgglada Trinidad i Cuba samt barfotaön Isla Holbox, lilla paradisön Isla Mujeres och mayastaden Tulum i Mexico. Vi startar i Havanna och avslutar i Tulum.

Några #…
#cubancigar  #cubanrum  #classiccars  #mojito  #tobaksodlingar  #viñales  #ridtur  #casaparticulares  #airbnb  #scubadive  #cenotes  #mayanruins  #chichenitza  #coba  #barfota  #sand  #solfaktor  #golfcart  #cykel  #musa  #hängmatta  #playa  #quesadillas  #margaritas  #waterfalls  #rooftopbars  #solbrillor  #flip-flops  #sol  #bad  #semester2019!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s